Proizvodi medicinskog programa
Proizvod medicinskog programa
Proizvod medicinskog programa
Proizvod medicinskog programa
Proizvodi medicinskog programa
Proizvodi medicinskog programa

MEDICINSKI PROGRAM

Medicinski program Kliknite da vidite EKG papire Kliknite da vidite CTG papire Kliknite da vidite Ultrazvuk papire Kliknite da vidite papire za spirometriju Kliknite da vidite usnike za spirometriju Kliknite da vidite EEG papire

Vaš partner u svetu medicinskog papira

Preduzeće doo Velebit nudi kompletan asortiman svih vrsta medicinsko-dijagnostičkog papira za EKG, CTG, EEG, ultrazvuk aparate, papire za spirometriju i usnike. U rolni ili preklopu, koji uz stručnu logistiku i obezbeden lager gotovih proizvoda potvrđuju njegovu lidersku poziciju na trzislu.

Velebit je u mogućnosti da direktno sa lagera isporuci preko 1000 proizvoda za medicinsku dijagnostiku. Kao jedini domaći proizvođač i distributer specijalnih papira za medicinsku dijagnostiku, preduzeće Velebit se zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji visokog kvaliteta, fleksibilnosti i višemesečnog lagera gotovih proizvoda, razvio u pouzdanog dobavljača kliničkim centrima, institutima, bolnicama, domovima zdravlja, privatim ordinacijama i laboratorijama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Preduzeće Velebit svoje proizvode pakuje u visokokvalitetnu, ekološki razgradljivu ambalažu, gde se na svakom pakovanju nalazi etiketa sa svim potrebnim podacima o proizvodu, uključujući i datum proizvodnje, serijski broj, kao i broj rešenja dobijenim od Agencije za lekove i medicinska sredstva Ministarstva zdravlja.

EKG papiri


Doo Velebit prati razvoj aparata za kardiološku dijagnostiku i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Mi posedujemo specijalne papire koji se koriste u kardiologiji za sledeće tipove aparata:
Aspel, Bosch, Bruker, Burdick, Cardiette, Cardioline, Cardiorapid, Trisned, Cardisou, Custo-Med, Dego, Envaf - Nonius, Elettronica Trentina, Ergoline, Esaote Biomedica, Fidelity, Fukuda, Fukuda Denshi, General Eletric, General Scanning, Guidant, Hellige, Hewlett-Packard, Hormann, Honeywell-Philips, Kenz, Kontron, Marquette, Medicount, Medtronic, Minicor, Mortara, Nihon Kohden, Oxford, Pacesetter, Physio Control, Quinton, Reynolds, Remco, San-Ei, Ote Biomedica, Schiller, Schwarzer, Seca, Siemens, Simonsen & Weel, Sonotron, SpaceLabs, Triamed, Vickers Medical, Zimmer, Zoll i dr...

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti specijalni EKG papir i dimenzije proizvoda. EKG papiri koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača EKG aparata, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

CTG papiri


Doo Velebit prati razvoj aparata za ginekološku dijagnostiku i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Mi posedujemo specijalne papire koji se koriste u kardiotokografiji za sledeće tipove aparata:
Biosys, Corometrics, Hewlett-Packard, HNE Healthware, Kontron, Kranzbuhler, Nihon Kohden, Oie Data, Siemens, Sonicaid, Oxfor, Toitu, Wakeling, Bionet i dr ...

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti specijalni CTG papir i dimenzije proizvoda. CTG papiri koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača CTG aparata, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

Ultrazvuk papiri


Doo Velebit prati razvoj aparata za ultrazvučnu dijagnostiku i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Doo Velebit u svom programu nudi kompletnu liniju papira za sve tipove video printera:
Mitsubishi, Sony, Shimadzu, Toshiba.

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti specijalni ultrazvuk papir i dimenzije proizvoda. Ultrazvuk papiri koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača Ultrazvuk aparata, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

Papiri za spirometriju


Doo Velebit prati razvoj aparata za laboratorijsku dijagnostiku i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Doo Velebit u svom proizvodnom programu obuhvata proizvodnju specijalnih papira za sve svetski poznate proizvođače laboratorijskih aparata:
Abbott, Amelung, AVL, Beckman, Bender & Hobein, Biotronik, Boehringer, Bosch, Ciba Corning, Cobas Mira, Coulter Eletronics, Critikon, Dantec, Delalande, Eppendorf, Epson, Hewlett Packard, Hitachi, Instrumentation Laboratory, Kontron, Lange Dr., Laumann, Linseis, Merck-Hitachi, Metrohm, Monarch, Multilab, Nellcor Puritan Bennett, Olympus, Pharmacia, Radiometer, Rikadenki, Sebia, Shimadzu, Spectra Physics, Speidel & Keller, Sysmex, Technicon, Vogel, WatersAssociates, Wiest, Wolf i dr.

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti specijalni laboratorijski papir i dimenzije proizvoda. Papiri za spirometriju koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača Laboratorijskih aparata i opreme, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

Usnici za spirometriju


Doo Velebit prati razvoj aparata koji koriste usnike i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Doo Velebit u svom proizvodnom programu obuhvata papire za sve proizvođace aparata za spirometriju:
Bosch, Buhl Spirometrie, Custo med Spirometrie, Drager Spirometrie, Enraf Nonius Spirometrie, Fukuda Sanyo Spirometrie, Hellige Spirometrie, Hormatn Spirometrie, Jager Spirometrie, Micro Medical Limited Spirometrie, Polymed Chest Spirometrie, Schiller Spirometrie.

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti usni nastavak i dimenzije proizvoda. Usnici za spirometriju koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača Laboratorijskih aparata i opreme, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

EEG papiri


Doo Velebit prati razvoj aparata za neurološku dijagnostiku i spremno dočekuje svoje kupce sa specijalnim papirima sa svaki aparat.

Doo Velebit u svom programu nudi kompletnu liniju papira za neurologiju:
Alvar, Beckman, Dantec, Hellige, Horenn, Medelec, Nicolet, Nihon Kohden, Schwarzer, San-Ei, Siemens i dr.

Veliki broj papira, za navedene tipove aparata, držimo na lageru. Prilikom naručivanja potrebno je navesti: tip aparata za koji se korsti specijalni EEG papir i dimenzije proizvoda. EEG papiri koji nisu ovde navedeni, izrađujemo prema tehničkim specifikacijama proizvođača REG aparata, kao i prema dostavljenom uzorku.

Kliknite ovde da se vratite na medicinski program.

Telefon/Fax

+381 21 67 36 600
+381 21 64 90 670
+381 21 64 90 749

Adresa

Bulevar vojvode Stepe 64.
21 000 Novi Sad, Srbija

Mail

office@velebit.rs

Sertifikat